VAKANTIEVILLA IN DRENTHE

Faciliteiten op het vakantiepark

Onze zeer royale en comfortabele vakantievilla met een oppervlak van ruim 160 m² staat op het Landgoed Hunzebergen. Het landgoed grenst aan de achterzijde aan beschermd natuurgebied.

Het vakantiehuis heeft een vrije ligging op een boskavel met veel privacy en een tuin en terras op het zuiden. Naast het huis is privéparkeergelegenheid voor 2 auto’s. De woning is gebouwd in de typisch Drentse stijl die zo kenmerkend is voor de regio.

Onze vakantiewoning is gelegen op Landgoed Hunzebergen, een vakantiepark dat hooggelegen is op de Drentse Hondsrug en grenst aan een omvangrijk en schitterend gevarieerd natuurgebied van bos en heide.

Het Hunzebos dat pal achter het park ligt, is direct vanuit het park toegankelijk. U kunt hier naar hartelust fietsen en wandelen, u vindt zowel aan de voor- als achterzijde van het park aansluiting op het zeer uitgebreide fietspadennet. Ook vindt u hier aparte fietspaden voor mountainbikes en ruiterpaden.

Voorzieningen op het park:

- tennisbaan 

- midgetgolfbaan 

- bowlingbaan 

- openluchtzwembad met glijbaan en peuterbad 

- speelveld 

- speeltoestellen 

- tafeltennis

- animatie voor de kinderen in de zomermaanden 

- broodjesservice 

- fietsverhuur 

- restaurant

Op het villapark bevindt zich het luxe 4 sterren Hotel-Restaurant Hunzebergen waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje, maar waar u ook heerlijk kunt lunchen en dineren. In ons vakantiehuis staat een infra-rood sauna. U kunt ook gebruik maken van het Wellness Centre.